Az óriás roll up elnevezésének megfelelően, a már jól ismert roll up nagyméretű  egyedi változata 200cm szélességben, mely még nagyobb felületet biztosít cégek, arculati elemek vagy termék promóció megjelenésére. A méretétől függetlenül szállítása és összeszerelése épp olyan egyszerű min „kistestvérénél”. Mérete és kezelhetősége miatt sajtótájékoztatók, termékpromóciók, bemutatók egyedülálló kelléke. A hatalmas reklámfelület mellett az óriás roll up háttérfalként, tárelválasztó elemként is használható.

A szerkezetbe PVC banner nyomat kerül, magas minőségben digitálisan nyomtatva. A nyomat a roll up alumínium szerkezet testében feltekerve helyezkedik el, így az eszköz egyszerűen szállítható és tárolható a nyomat sérülése nélkül. A szerkezet összeállítása egyszerű, néhány mozdulattal a nyomatot a testből kihúzva függőlegesen rögzíthető a választott magasságra. Választható magasságok: 205cm, 255cm, 305cm. Összeállítása csak néhány percet vesz igénybe. A nyomattal vásárolt roll up szerkezetbe a reklámhordozót beszerelve, használatra készen adjuk át.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÁllítható magasságú Óriás Roll Up
Termékkód1195
Termék súlya4 kg
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerDigitális
Javasolt felhasználásPromociós anyag, Arculati elem, Esküvői segédanyag, Rendezvény segédanyag