Egyenes PopUp sajtófal

https://molino.hu/contents/000/000/001/992/1992_340_340_FILL_WM.jpg?egyenes-popup-sajtofal-egyenes-popup-sajtofal-2-jpgEgyenes PopUp sajtófal
Termékkód:  11671167
Ár: 199900HUF199 900 Ft / db + Áfa-tól*
Sajtófal szerkezetSajtófal szerkezetSzerkezet osszecsukvaSzerkezet osszecsukvaHordtáskaHordtáska

Az egyenes PopUp sajtó fal vagy más néven háttérfal prémium fotó minőséggel nyomtatott könnyen összeállítható reklámeszköz. Az egyenes szerkezet könnyű, de erős alumíniumból készül, összeállítása és szállítása egyszerű, nem igényel szakértelmet. A sajtófal front oldalára kerül a nyomat, mely kissé visszahajlik, így oldalról is takarja a szerkezetet. A nyomathordozó prémium minőségű popup film, mely merev tartása jól alakítható a sajtófal szerkezetéhez. A filmet magas minőségben közvetlenül digitálisan nyomtatjuk és matt laminátummal látjuk el, így növelve annak élettartamát. Elsősorban sajtótájékoztatókra, bemutatókra, konferenciákra, kiállításokra ajánljuk.

Magasság: 222 cm

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésEgyenes PopUp sajtófal
Termékkód1167
Szállítási határidő2-6 munkanap
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerDigitális