Light Box fal

Light_box_fal
Light Box fal: Light_box_fal
Új!

Tegye látványossá vállalatának megjelenését ezzel a kivételes termékkel, legyen szó kiállításról, bemutató teremről vagy konferenciáról. Felejtse el a régi mágnescsíkos háttérfal megoldásokat, hiszen ez a termék élénk színeivel magára vonja a tekinteteket - egyszerűen lehetetlen nem észrevenni!

A fal összeszerelése pár percet vesz csak igénybe, és nincs szükség semmiféle szerszámra. Könnyen szállítható és helytakarékos, hiszen szétszedve kényelmesen elfér a mellékelt hordtáskában. Az acél talpak gondoskodnak a stabil állásról, így Ön nyugodtan kiállíthatja Light Box falát, ami ráadásul kétoldalas!

A szerkezet nútjaiba prémium minőségű textil nyomatok kerülnek, melyeket könnyen és gyorsan fel lehet helyezni a mellékelt szilikonkéderrel. Az új generációs háttérfalak az egyenletesen kifeszülő textil nyomatoknak köszönhetően exkluzív minőséget képviselnek, és egyedi megjelenést biztosítanak a vállalatoknak. A LED technológia révén a világítás hosszú élettartamú és energiatakarékos, így Ön hosszú ideig élvezheti a Light Box fal nyújtotta előnyöket.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésLight Box fal
Termékkód1377
Termék méret200 × 200 cm
Felhasználási területBeltér
Szerelési módokKifeszítés, Keretbe szerelés
Javasolt felhasználásBelsőépítészeti kellék, Promociós anyag, Kirakat dekorálás, Termék promóció, Rendezvény segédanyag, Reklámanyag, Reklámeszköz, Promociós eszköz, Rendezvényeken