Forgó prizma tábla építés

Forgó prizma tábla 1
Forgó prizma tábla építés: Forgó prizma tábla 1

Olyan reklámtábla, melyben három különböző plakát folyamatosan (6-8 másodpercenként) váltja egymást. A váltakozó mozgás miatt a reklám dinamizmust sugároz. Figyelemfelkeltő, hatékony és praktikus reklámeszköz, hiszen egy felületen több hirdetés is megjeleníthető. A nyomta hordozó vinyl matrica vagy kék hátú papír.

Működési elve:

Egy központi meghajtó rúd forgatja a csapágyazott perselyekbe rögzített prizmatengelyeket. A szerkezet keretét a speciális igény szerint kimart U profil adja, ebben kap helyet a 12-24 V-os elektromos motor. A reklámtábla központi eleme a függőleges prizma hasáb sor, melyet hullámmozgással fordít át. A felülete matt, hogy a képváltásokból eredő forgásoknál ne csillogjon a reklám.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésForgó prizma tábla építés
Termékkód1129
Szállítási határidő5 - 10 munkanap
Garancia időtartama1 év