Ezzel a termékkel igazán látványossá teheted vállalatod megjelenését akár kiállításról akár bemutató teremről vagy konferenciáról legyen szó. Felejtsd el az idejét múlt roll up megoldásokat, ez a termék élénk színeivel magára vonja a tekinteteket, egyszerűen nem lehet nem észrevenni! A fal összeszerelése egyszerű, szó szerint csak perceket vesz igénybe és nem igényel szerszámot. Szétszedve kis helyen elfér a hozzá adott hordtáskában kényelmesen szállítható így rendkívül helytakarékos. Összeszerelve az acél talpak gondoskodnak arról, hogy a termék stabilan álljon. A Light Up fal két oldalas!

A szerkezet nútjaiba prémium minőségű textil nyomatok kerülnek, melyek a hozzájuk erősített szilikonkéderrel könnyen és gyorsan felhelyezhetőek. Az új generációs háttérfalak az egyenletesen kifeszülő textil nyomatoknak hála exclusive minőséget jelentenek és egyedi megjelenést kölcsönöznek az őket használó vállalatoknak. A LED technológiának hála a világítás élettartalma hosszú lesz és energiatakarékos.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésLight Up fal
Termékkód1330
Termék méret100x200 cm
Felhasználási területBeltér