Világító doboz

https://molino.hu/contents/000/000/002/020/2020_340_340_FILL_WM.jpg?vilagito-doboz-021-vilagito-doboz-021-jpgVilágító doboz 021

A világító doboz kiváló reklámeszköz üzletportálok, éttermek, üzletek bejárati dekorálásához. A doboz oldallapja és szerkezete 110 mm alumínium profilokból készül, mely fényzáró. Egyoldalas kivitel esetén a hátlap 4 mm-es habosított pvc, mely színe alapesetben fehér, de anyagában színes táblával a homlokzat színéhez igazítható. Egyoldalas kivitel esetén a világító doboz előlapja 3 mm-es opál plexi, melyre közvetlenül digitálisan nyomtatunk. A szerkezet maximális szélessége 200 cm lehet. A berendezést felületvédelemként RAL színskálából választható színterezéssel látjuk el.

A berendezés fényrendszerét LED modul és Mean well tápegység alkotja, melyekre 3 év garanciát vállalunk. A világító doboz hálózati áramforrásról működtethető, beszelelése szakembert igényel!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésVilágító doboz
Termékkód1149
Szállítási határidő5 - 10 munkanap
Felhasználási területKültér