Ismerje meg a borászati fesztiválok és rendezvények új kedvencét: a borospohár alakú Glass Flag-et! Ez a lenyűgöző promóciós termék nem csupán egy egyszerű zászló vagy reklámhordozó, hanem egy igazi látványosság, amely azonnal felkelti az érdeklődést és a figyelmet. Kifejezetten a borászatok számára terveztük, hogy kiemeljék és népszerűsítsék a kiváló minőségű borokat és az általuk képviselt kultúrát.

A Glass Flag egyedi grafikával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az Ön márkája vagy eseménye feltűnő módon jelenjen meg. Dinamikus formájával és magasságával azonnal a középpontba kerül, így garantáltan emlékezetes élményt nyújt mind a rendezvény résztvevőinek, mind a szervezőknek.

Ez a termék ideális választás minden borászati fesztivál, borászat vagy borkóstoló rendezvények számára, hiszen nemcsak egy hatékony reklámhordozó, hanem egy valódi látványosság is. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, így bármilyen környezetben remekül mutat.

Glass Flag zászlóink 2 és 3 méteres magasságban rendelhetők, a zászló alapanyaga 110g-os hurkolt poliészter ami könnyedén ráhúzható a karbonszálas vázra. A különleges esernyőváznak köszönhetően az eszköz nem veszíti el alakját. A zászló szerkezetet és a zászló nyomatot gyöngyvászon hordtáskában adjuk át ügyfeleinknek. 

Felhívom figyelmét arra, hogy a termék ára nem tartalmazza a talpszerkezetet. Külön kell választania az eszköz talpat, számos talpszerkezet áll rendelkezésre a termékhez, attól függően, hogy hol kerül felhasználásra, hová kerül kihelyezésre a zászló.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy borászatát vagy rendezvényét kiemelje és emlékezetessé tegye! Válassza a borospohár alakú Glass Flag-et, és garantáltan sikert arat

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésBorospohár alakú strandzászló - Glass Flag
Termékkód1375
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokTalajra állítás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Hirdetés megjelenés, Promociós anyag, Termék promóció, Rendezvény segédanyag, Sportrendezvényeken, Reklámeszköz, Promociós eszköz, Rendezvényeken
Rendelhető mennyiség2 db-tól