Strandzászló csomagajánlat 6+1

Strandzászló csomagajánlat 6+1
Strandzászló csomagajánlat 6+1: Strandzászló csomagajánlat 6+1
Új!
Termékkód:  13471347
Ár: 159000HUF159 000 Ft + Áfa / Csomag

Többet olcsóbban! Kihagyhatatlan Strandzászló ajánlat most 6+1 csomagban!

Strandzászló vagy más néven Beach Flag, napjaink egyik legnépszerűbb reklámeszköze. Többféle választható méretének köszönhetően számtalan területen alkalmazható, kiállítások, bemutatók, fesztiválok, rendezvények prezentációs eszközeként. Egyszerűen összeállítható, kül- és beltéren egyaránt használható prémium minőségű termék. A strandzászló három részből áll össze: a nyomatból, a megfelelő méretű rúdból és a négyféle, a felhasználásnak megfelelően választható talpból. A zászlórúd elemei műanyag és üvegszálas anyagból készülnek, így hajlékony de erős tartószerkezet a feszített zászló számára. A zászló 110 g/m² vastag poliészter alapanyagra egy-oldalon 300 dpi minőségben kerül nyomtatásra.

A termék ára a nyomtatást, a zászlórúd árát, valamint a kereszttalpat is tartalmazza!

A nyári, Többet olcsóbban ajánlatunk keretein belül, most 6 db 70x190-es strandzászló megvásárlása esetén 1db 50 x 230cm-es strandzászlót díjmentesen, 0 Ft-ért adunk. Azaz, 6-ot fizet, 7-et kap!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésStrandzászló csomagajánlat 6+1
Termékkód1347