Molino.hu Logo
FőoldalHírekA mi erősségünk a Mesh háló

A mi erősségünk a Mesh háló

2023.08.07.

Ahogy telnek az évek, minden cég életében kialakul egy rutin, egy profil, egy erősség, amiben a legjobb, amiben a legtöbbet tudja nyújtani ügyfelei részérére.

A mi erősségünk a Mesh háló

Mi a kapcsolat a dán tengerparti szélturbinák, a Liszt Ferenc repülőtéren landoló repülőgépek, a BMW i3, a Forma1-es autók féktárcsái, Fa Nándor hajója, valamint a londoni olimpián aranyérmes kajakosok evezőlapátja között? 

A karbonszálas technológia. 

A Zoltek a világ egyik vezető szénszál gyártója, a vállalatcsoport magyarországi gyára, cégünket kérte fel a nyergesújfalui telephelyén lévő, felújítás alatti épületének homlokzat eltakarásához. 
Nem is jöhetett más szóba, mint a mesh építési háló, amely egy közkedvelt reklámeszköz alapanyag. A háló lukacsos szerkezetének köszönhetően jó légáteresztő képessége és könnyű súlya miatt ideális megoldás a nagy felületekre.

A kosaras autóval végezett felmérés centiméter pontosságra megadta a gyártandó méretet. 

Az 560 m2 UV nyomott Mesh építési háló grafikai anyagát is mi készítettük, a reklámháló nyomtatása is nálunk történt, továbbá a kihelyezés is házon belül valósult meg dekor csapatunknak köszönhetően. Így teljes átfogó szolgáltatást tudtunk nyújtani partnerünknek a grafikai tervezéstől kezdődően a kihelyezéssel bezárólag, mindezt 3 héten belül. 

ZoltekZoltek(3 kép)

Ahogy telnek az évek, minden cég életében kialakul egy rutin, egy profil, egy erősség, amiben a legjobb, amiben a legtöbbet tudja nyújtani ügyfelei részérére.

A mi erősségünk a Mesh háló.

Korábbi munkáink a teljesség igénye nélkül:

A Budapest Borfesztiválnak, vagy épp a Rosalia fesztiválnak állandó partnereként több 100m2 Mesh hálót, valamint Mesh poliésztert helyezünk ki évről évre, Ügyfeleink teljes megelégedettsége mellett. 

Köszönjük a megbízást!

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.