Molino.hu Logo
FőoldalHírekMarketing eszközök a joautok.hu telephelyén

Marketing eszközök a joautok.hu telephelyén

2024.02.19.

Kiemelt figyelmet kell fordítani, hiszen az értékesítő kolléga mellett ezek közvetítik a márkát, a minőséget és azt a fajta szolgáltatást, amelyre a potenciális vásárlók számíthatnak.

Marketing eszközök a joautok.hu telephelyén

Amennyiben az elmúlt néhány év során használtautó vásárlására adtad a fejed, vagy egyszerűen csak szemezgettél a lehetőségek között, valószínűleg már találkoztál a JóAutók.hu oldallal.

Ez az online platform nem csupán egy átlagos használtautó-piaci szereplő; sokkal inkább egy dinamikus, autós szakértőkből álló közösség, amely hitelesített ajánlatokkal és minősített kereskedőkkel áll a vásárlók szolgálatában, hogy segítsen nekik eligazodni a használtautó-vásárlás gyakran bonyolult világában.

A 2017-ben alapított vállalkozás Magyarország első olyan ellenőrzött használtautó piacterét kínálja, amelynek fő célja, hogy a megbízhatóan működő kereskedők kínálatát összekapcsolja azokkal a vásárlókkal, akik szeretnének távol maradni a használtautó-vásárlással járó kellemetlenségektől és kockázatoktól.

A JóAutók.hu logója az évek során szorosan összekapcsolódott a megbízhatóság és a stresszmentes vásárlási élmény fogalmával.

Az ügyfeleink számára jelenleg 60 darab strandzászlót, 150 darab mágnesfóliát, 150 darab matricát, valamint közel 20 darab megállítótáblát készítünk, amelyek mindegyike az ellenőrzött használtautó kereskedésekben kap helyet, ezzel is elősegítve a biztonságos és átlátható vásárlási folyamatot.

Az autóiparban az arculat kiemelt jelentőséggel bír. Egy jól megtervezett, ismert logó képes megadni azt a bizalmi alapot, amely elengedhetetlen a sikeres üzleti tevékenységhez; a vásárlók így nagyobb valószínűséggel döntenek úgy, hogy betérnek és szemügyre veszik a kínálatot. A potenciális vásárlók gyakran jelentős időt szánnak a járművek megtekintésére, sokszor órákon át mérlegelik a lehetőségeket, mielőtt döntést hoznak.

Kiemelten fontos a hatékony marketingeszközök alkalmazása, amelyek nem csupán kiegészítik az értékesítő kollégák munkáját, hanem közvetítik a márkát, minőséget és azt a színvonalas szolgáltatást, amelyre a vásárlók számíthatnak.

A marketingeszközök széles skálája áll rendelkezésre, tapasztalt kollégáink nagy örömmel állnak az ügyfelek rendelkezésére!

Jóautók.hu - marketing eszközökJóautók.hu - marketing eszközök(4 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.