Molino.hu Logo
FőoldalHírekLight up fal - látványos megjelenés

Light up fal - látványos megjelenés

2024.01.26.

Olyan reklámeszközt keresel, amely első pillanatra megragadja a tekintetet, strapabíró és szuper áron hozzájuthatsz? Nem kell tovább keresned, ez a Light Up fal

Light up fal - látványos megjelenés

Partnereink egyik kedvenc terméke, használják üzletekben, butikokban, irodaházakban irányítótáblaként, dekorációs elmeként, kiállításokon, konferenciákon, fesztiválokon.

Ezzel a termékkel igazán látványossá teheted vállalatod megjelenését. Ha többre vágysz a roll up-nál, az Y generációs, LED világítással szerelt Light Up fal lesz a megoldás. Élénk színeivel magára vonja a tekinteteket. A Light Up fal két oldalas reklámeszköz, fesztiválok legforgalmasabb esti óráiban is észrevehetőek, sőt, akkor érvényesülnek csak igazán.  Mérete megegyezik a standard roll up méreteivel, így kis helyen elfér, sokkal látványosabb, jobban vonzza a tekintetet. Az innovációs háttérfalak az egyenletesen kifeszülő textil nyomatoknak köszönhetően exclusive minőséget képviselnek, egyedi megjelenést kölcsönöznek. A LED technológiának hála a világítás élettartalma hosszú lesz és energiatakarékos. A fal összeszerelése egyszerű, szó szerint csak perceket vesz igénybe és nem igényel szerszámot. Szétszedve kis helyen elfér a hozzá adott hordtáskában kényelmesen szállítható így rendkívül helytakarékos. Összeszerelve az acél talpak gondoskodnak arról, hogy a termék stabilan álljon.  

Váltsd magasabb szintre megjelenésedet, most szuper áron!

Mindenben segítünk!

 

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.