Üvegre belülről ragasztható matrica

Üvegre belülről ragasztható matrica
Üvegre belülről ragasztható matrica: Üvegre belülről ragasztható matrica

Fedezze fel üvegre belülről ragasztható fóliánkat, ami kül- és beltéren egyaránt használható! Magas minőségben UV-álló festékkel, akár fehér alányomással digitálisan nyomtatjuk, hogy a nyomat hosszú távon is élesen és élénken mutasson. A nyomat hordozója átlátszó, és egy oldalán öntapadó felülettel van ellátva.

Az üveg belső felületére ragasztva a matrica védve van a sérülésektől, így ideális megoldás üzletportálok, kirakatok dekorálására. A grafikát türközve, fehér alányomással közvetlenül a matricára nyomtatjuk, így a végeredmény tiszta és professzionális lesz. Ne habozzon, dekorálja üzletét vagy kirakatát egyedi és vonzó módon!

Mi nem csak legyártjuk a vinyl fólia nyomatot, igény esetén grafikai divíziónk megtervezi az egyedi grafikát és a termék gyártását követően ki is ragasztjuk / kasírozzuk a kijelölt helyszínre.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÜvegre belülről ragasztható matrica
Termékkód1021
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás, Vágás
Javasolt felhasználásÜzletportál dekorálás, Kirakat dekorálás, Ablak dekorálás