Fényáteresztő egyoldalas PVC backlit, vagy más néven backlight ponyva kül- és beltéren egyaránt kiválóan használható nagy ellenálló képességű, időjárás álló alapanyag. A ponyva egy oldalon dupla tintaterheléssel kerül megnyomtatásra. Hátulról megvilágítva halványan átereszti a fényt. A ponyva maximális szélessége 3,2 méter, ezen felül hegesztéssel növelhető. Az időjárás hatásainak maximálisan ellenálló, UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, így élettartama akár a 3 évet is meghaladhatja.

A nyomtatásra használt anyag alapszíne fehér. A nyomtatást követően különböző konfekcionálási módoknak köszönhetően rengeteg felhasználási területen alkalmazható.

Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel!

Átvilágítható molinó nyomtatás, molino gyártás kiváló minőségben, garanciával. Cégünk ehhez a termékhez teljes körű kivitelezést kínál a grafikai tervezéstől a termék kihelyezésig.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÁtvilágítható backlit ponyva nyomtatás
Termékkód1002
Termék súlya160-550 g/m²
TűzbiztonságB1
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül320 cm
Szakítószilárdság~300 N
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokFúrás, Csavarozás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Hirdetés megjelenés, Hátulról megvilágított részek elé, Backlight táblába, Reklámdobozba, Világító dobozba feszítve