Fedezd fel a Backlit vagy más néven Backlight PVC ponyvát, amelyet kül- és beltéren egyaránt kiválóan használhatsz, kiemelkedő ellenálló képességgel és időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik. A ponyva egy oldalon dupla tintaterheléssel kerül megnyomtatásra, így hátulról megvilágítva gyönyörűen átereszti a fényt, biztosítva a figyelemfelkeltő hatást. Maximális szélessége 3,2 méter, de hegesztéssel tovább növelhető a nyomtatási terület.

Az időjárás viszontagságainak maximális ellenállósága érdekében UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. Az alapanyag legfőbb felhasználási területe a nagyméretű világító reklámok előlapjaként szolgál, különösen a világító reklámokat gyártó vállalatok részéről.

A nyomtatásra használt anyag alapszíne fehér, ami számos konfekcionálási lehetőséget kínál a nyomtatás után.

Mi nem csak legyártjuk a backlit molinókat, igény esetén grafikai divíziónk megtervezi az egyedi grafikát és a termék gyártását követően ki is szereljük / telepítjük a kijelölt helyszínre. A szerelés helye lehet bármilyen magasban és bármilyen nehezen megközelíthető helyen, mi több mint 20 éves szakmai tapasztalatunknak hála mindenre tudunk megoldást. Amennyiben szükséges alpintechnikában jártas szakembereink telepítik a terméket, ha kell emelőkosaras autót alkalmazunk, vagy állványról telepítünk.

Hagyd, hogy a Backlight PVC ponyva kreatív elképzeléseidet valósággá változtassa, és emelje ki üzleted vagy eseményed a tömegből a saját fényében!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÁtvilágítható backlit ponyva nyomtatás
Termékkód1002
Termék súlya160-550 g/m²
TűzbiztonságB1
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül320 cm
Szakítószilárdság~300 N
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokFúrás, Csavarozás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Hirdetés megjelenés, Hátulról megvilágított részek elé, Backlight táblába, Reklámdobozba, Világító dobozba feszítve