Merüljön el az exkluzív bordás nyakpántjaink világában, melyek prémium minőségű reklámajándékként vagy arculati elemként tökéletes választások ügyfeleknek, üzleteknek vagy cégeknek. A mikro bordás alapanyag és a selymes tapintású szalag együttese exkluzív hatást kölcsönöz ennek a nyakpántnak, melyet egyedi nyomattal személyre szabhatunk üzleti célokra.

A szublimációs eljárásnak köszönhetően a selyemszalag felületén kiváló minőségű, élénk színű és rendkívül részletgazdag nyomatok hozhatók létre, így biztos lehet benne, hogy vállalkozása logója vagy üzenete kiemelkedően jelenik majd meg ezen a prémium nyakpánton.

A nyakpántok hossza általában kb. 90 cm, és szélességük változhat 10, 15, 20 vagy 25 mm között. Kiegészítő opciókban sem lesz hiány: a nyakpánt végét cseppkarabinerrel vagy telefon tartóval is ellátjuk, így passzok, belépőkártyák, mobiltelefonok vagy kulcsok is könnyedén ráakaszthatók.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy vállalkozása vagy cége egyedi stílust és professzionalitást sugározzon ezekkel a prémium bordás nyakpántokkal! Válassza termékünket, és tegye emlékezetessé üzleti tevékenységét vagy eseményét!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésBordás nyakpánt selyemszalag felvarrással
Termékkód1081
Termék hossza900 mm
Garancia időtartama2 év
Nyomtatási módszerThermo-transfer, Szublimációs eljárás
Javasolt felhasználásHirdetés megjelenés, Reklámajándék, Szóróanyag, Arculati elem, Rendezvény segédanyag