Ismerd meg a City Light plakát papírt – az optimális választást kültéri reklámhordozókhoz! Ez a kiváló minőségű átvilágítható nyomathordozó időjárásálló és strapabíró, így garantáltan hosszú élettartamú. A City Light papír fehér színű és egy oldalon nyomtatható, lehetővé téve a színpompás és figyelemfelkeltő dizájnt.

A digitális nyomtatás során UV álló festékkel dolgozunk, így a plakátok garantáltan ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a káros napsugaraknak. Rugalmas szolgáltatásként egyedi méretben is nyomtatjuk a City Light plakátokat, így biztosítva, hogy minden ügyfél igényeinek maximálisan megfeleljünk. Ha nem a szabványos méretre van szükséged, egyszerűen add meg a kívánt méreteket, és mi gondoskodunk a pontos vágásról és kihelyezésről.

Természetesen nem csak a plakátok legyártásáról van szó. Teljes körű szolgáltatást biztosítva, grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a plakátok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretnél. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután a plakátok legyártása megtörtént, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és gondoskodik róla, hogy a plakátok a kért helyszíneken vagy táblákon megjelenjenek. Tapasztalt és precíz munkatársaink biztosítják, hogy minden plakát pontosan és professzionálisan legyen kiragasztva, így garantálva a maximális hatékonyságot és látványt az előre megtervezett kampány során. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésCityLight papír nyomtatás
Termékkód1033
Termék súlya120-150 g/m²
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül117x175 cm
Garancia időtartama1 hónap
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokVágás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, City light dobozba szerelve
Óriásplakát nyomtatásÓriásplakát nyomtatás
1032
17 900 Ft + Áfa / db
Részletek...
Plakát / PoszternyomtatásPlakát / Poszternyomtatás
1034
3 900 Ft / m² + Áfa*
Részletek...