Ismerd meg lenyűgöző óriásplakátjainkat, melyek kitűnően alkalmazkodnak kültéri környezetbe! Ezek a plakátok magas minőségű, időjárásálló papír alapanyagból készülnek, így ideális választásnak bizonyulnak szabadban történő reklámkampányokhoz és eseményekhez. A fehér nyomtatható felület mellett a plakátok rendelkeznek egy kék hátoldallal, ami lehetővé teszi, hogy egy oldalon nyomtassunk rájuk.

A tekercses alapanyag szélessége akár 200 cm is lehet, így a szabványos óriásplakát méreteket könnyedén elérjük, melyek 504x238 cm-esek és 6 vagy 8 szegmensből állnak össze. Amennyiben egyedi méretre van szükséged, ne aggódj, egyszerűen add meg nekünk a szélesség és magasság méreteket centiméterben, és mi gondoskodunk a többről!

Természetesen nem csak a plakátok legyártásáról van szó. Teljes körű szolgáltatást biztosítva, grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a plakátok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretnél. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután a plakátok legyártása megtörtént, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és gondoskodik róla, hogy a plakátok a kért helyszíneken vagy táblákon megjelenjenek. Tapasztalt és precíz munkatársaink biztosítják, hogy minden plakát pontosan és professzionálisan legyen kiragasztva, így garantálva a maximális hatékonyságot és látványt az előre megtervezett kampány során. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÓriásplakát nyomtatás
Termékkód1032
Termék súlya110-140 g/m²
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül200 cm
Szegmentálás6 szegmens, 8 szegmens
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Hirdetés megjelenés, Plakát táblán