Óriásplakát nyomtatás

https://molino.hu/contents/000/000/000/499/499_340_340_FILL_WM.jpg?oriasplakat-nyomtatas-mr-bp-0309-jpgÓriásplakát nyomtatás

Óriásplakát, vagy kék hátú plakát elsősorban kültéri felhasználásra alkalmas időjárásálló papír alapú alapanyag. Az óriásplakát papír nyomtatható oldala alapesetben fehér színű, ragasztható hátoldalának színe kék, ezáltal egy oldalon nyomtatható. A tekercses alapanyag szélessége akár 200 cm is lehet, így a szabványos óriásplakát méretet mely 504x238 cm, 6 vagy 8 szegmensből állítjuk össze. Normál minőségben digitálisan nyomtatjuk, igény esetén méretre vágjuk és kihelyezzük a megadott felületre. A kék hátú papírt alapesetben 504x238 cm méretben nyomtatjuk, egyedi méret esetén, adja meg a méreteket szélesség x magasság arányban, centiméterben!

Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel.

Cégünk erre a termékre is vállalja Magyarországon a Legkedvezőbb Ár Garanciája*-t!

 

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÓriásplakát nyomtatás
Termékkód1032
Termék súlya110-140 g/m²
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül200 cm
Szegmentálás6 szegmens, 8 szegmens
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Hirdetés megjelenés, Plakát táblán