Fedezd fel a Boros Zacskó kifinomult világát, és emeld ki márkád egyedi stílusát az italok világában! A Boros Zacskó több, mint egyszerű csomagolóeszköz - ez egy olyan megoldás, amely ötvözi a praktikumot és a stílust, hogy termékeid kiemelkedjenek a tömegből.

A boros zacskók nemcsak arra szolgálnak, hogy a borokat vagy más italokat könnyedén szállíthasd, hanem lehetőséget kínálnak arra is, hogy márkád egyedi megjelenést kapjon. Legyen szó cégedről, borászatodról vagy italboltodról, a Boros Zacskók ideális reklámajándékot jelentenek üzleti partnereidnek és ügyfeleidnek.

A szabványos italos üvegek méretéhez igazított Boros Zacskókat egy vagy két oldalon is személyre szabhatod, vagy akár anyagában színes alapanyaggal is rendelheted őket. Választhatsz zsinór-, szalag- vagy sodort füles kivitelt is, attól függően, hogy milyen stílust szeretnél képviselni.

A Boros Zacskókat magas minőségben digitálisan, nagy mennyiség esetén ofszet vagy szita eljárással nyomtathatod, így biztosítva a tökéletes végeredményt.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és hozz létre saját, egyedi Boros Zacskóidat még ma! Legyen az italod csomagolása egyben a márkád nagykövete!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésBoros zacskó nyomtatás
Termékkód1046
Termék súlya135-200 g/m2
Garancia időtartama1 hónap
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Javasolt felhasználásReklámajándék, Szóróanyag, Segédanyag