Fedezze fel az egyediség és minőség tökéletes ötvözetét egyedi hímzéssel ellátott pólóinkban! Cége arculatának megteremtésétől az exkluzív reklámajándékig, a hímzett pólók számtalan lehetőséget kínálnak a stílusos megjelenéshez és hatékony brandépítéshez.

A hímzett pólók előnye nem csupán esztétikai, hanem funkcionális szempontból is kiemelkedő. A hímzés ellenálló és tartós megoldást nyújt, amely nem kopik vagy töredezik meg, még a nagy igénybevétel vagy gyakori mosás során sem. Ezáltal az embléma és a logó ragyogóan és élesen maradnak, hosszú távon is hűen képviselve vállalkozásodat vagy rendezvényedet.

A széles választékban elérhető pólók lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedő és stílusos darabokat választhasson, legyen szó elegáns galléros pólóról vagy lezser, kerek nyakú variációról. A különböző színek, szabások és minőségek lehetővé teszik, hogy pontosan olyan pólót válasszon, amely tökéletesen kifejezi vállalkozása stílusát és egyediségét.

Ha szeretné emelni cége vagy eseménye színvonalát és megjelenését, vagy keres egy exkluzív és megjegyezhető reklámajándékot, akkor a hímzett pólók a tökéletes választások. Fedezze fel kínálatunkat és tegyen egy lépést az egyediség és professzionalizmus felé!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPóló hímzés
Termékkód1083
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama1 év
Nyomtatási módszerHímzés
Javasolt felhasználásHirdetés megjelenés, Reklámajándék, Termék promóció, Arculati elem, Rendezvény segédanyag
Sapka hímzésSapka hímzés
1084
730 Ft / db + Áfa-tól*
Részletek...
Egyéb textil hímzésEgyéb textil hímzés
1085
10 500 Ft / m² + Áfa*
Részletek...