Fedezze fel az egyediség és minőség tökéletes ötvözetét egyedi hímzéssel ellátott sapkáinkban! Legyen szó céges arculat kiegészítéséről vagy exkluzív reklámajándékról, a hímzett sapkák kiemelkednek a tömegből és hatékonyan képviselik vállalkozását vagy rendezvényét.

A hímzés ellenálló és tartós megoldást kínál, ami nem csak esztétikailag vonzó, hanem funkcionálisan is kiemelkedő. Ellentétben a szita és szublimációs nyomtatással, a hímzés nem kopik vagy töredezik meg, így az embléma akár nagy igénybevétel vagy gyakori használat során is hosszú távon élesen és tartósan megmarad.

Választhatók számtalan színű, szabású és minőségű sapkák közül, így garantáltan megtalálod a stílusodhoz és igényeidhez leginkább illő darabot. Legyen szó fiatalos baseball sapkáról vagy téli kötött sapkáról, a lehetőségek szinte korlátlanok.

Ha szeretné kiemelni vállalkozását vagy rendezvényét, vagy keres egy exkluzív és megjegyezhető reklámajándékot, akkor a hímzett sapkák a tökéletes választások. Fedezze fel kínálatunkat és lépjen egyet az egyediség és professzionalizmus felé!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésSapka hímzés
Termékkód1084
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama1 év
Nyomtatási módszerHímzés
Javasolt felhasználásHirdetés megjelenés, Reklámajándék, Szóróanyag, Termék promóció, Rendezvény segédanyag
Póló hímzésPóló hímzés
1083
720 Ft / db + Áfa-tól*
Részletek...
Egyéb textil hímzésEgyéb textil hímzés
1085
10 500 Ft / m² + Áfa*
Részletek...