Ismerje meg a festővásznat, ami egyedülállóan stílusos megoldást kínál fényképek vagy műalkotások kifinomult megjelenítésére! A matt felületű alapanyag fehér színével ideális alapot biztosít a lenyűgöző részletek és élénk színek kiemeléséhez. 

A magas minőségű UV-álló festékkel közvetlenül digitálisan nyomtatott minták élethűvé és tartóssá teszik a végeredményt. A festővászon kiváló választás kiállításokhoz, éttermekhez, múzeumokhoz, galériákhoz és más belső terekhez, melyeket stílusosan szeretne dekorálni. Az anyag maximális mérete 160 cm, súlya pedig 340 gr/m², biztosítva a stabilitást és a minőséget. 

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így igény esetén grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a grafikai anyagok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretnének. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután az alapanyagot megnyomtattuk, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és a kész nyomatot vakrámára feszítve vagy keretbe szerelve adjuk át az ügyfeleinknek. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésFestővászon nyomtatás
Termékkód1078
Termék súlya340 g/m²
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerDigitális
Javasolt felhasználásBelsőépítészeti kellék, Művészeti alapanyag