4XT Világító Pop Up fal

1286-4XT világító pop up fal
4XT Világító Pop Up fal: 1286-4XT világító pop up fal
Új!

Amennyiben igényes háttérfalat szeretne és lépést tartana a trendekkel mindenképp az új generációs háttérfalak a nyerők. A fal szerkezete hasonló a korábbi pop up falak szerkezetéhez, összecsukva kis helyen elfér, felállítása csak pár percet vesz igénybe. A szerkezet nútjaiba prémium minőségű textil nyomatok kerülnek, melyek a hozzájuk erősített szilikonkéderrel könnyen és gyorsan felhelyezhetőek. Az új generációs háttérfalak az egyenletesen kifeszülő textil nyomatoknak hála exclusive minőséget jelentenek és egyedi megjelenést kölcsönöznek az őket használó vállalatoknak.

A szerkezetek és így a komplett falak rendelhetőek világítás nélkül és led világítással ellátva is. Amennyiben LED világítással kérik a falakat úgy azok minőségi homogén háttérvilágítással lesznek ellátva. A LED függöny alkalmazhatósága egyszerű, rögzítés után már üzembe is helyezhető. A LED technológiának hála a világítás éllettartalma hosszú lesz és energiatakarékos.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

Megnevezés4XT Világító Pop Up fal
Termékkód1286
Termék méret300x225 cm
3XT Világító Pop Up falTermékkód: 1285Egyedi ÁrAjánlatot kérek
4XT Világító Pop Up falTermékkód: 1286Egyedi ÁrAjánlatot kérek
Light Box falLight Box fal
1377
239 000 Ft + Áfa / db
Részletek...
Light Up falLight Up fal
1330
139 000 Ft + Áfa / db
Részletek...
3XT Világító Pop Up fal3XT Világító Pop Up fal
1285
Egyedi Ár
Részletek...