Mart dibond világító doboz

https://molino.hu/contents/000/000/002/182/2182_340_340_FILL_WM.jpg?hajlitott-dibond-vilagito-doboz-01-hajlitott-dibond-vilagito-doboz-01-jpgHajlított dibond világító doboz 01
Új!

A világító doboz kiváló reklámeszköz üzletportálok, éttermek, üzletek bejárati dekorálásához. A doboz elő- és oldallapja hajlított dibond lemezből készül, mely fényzáró. A hátlap 4 mm-es habosított pvc, mely színe alapesetben fehér, de anyagában színes táblával a homlokzat színéhez igazítható. A megvilágított forma, betű vagy embléma közvetlenül a dibond alapanyagba van marva, amit belülről átvilágítható plexi takar. A szerkezet maximális szélessége 200 cm lehet. A berendezést felületvédelemként RAL színskálából választható színterezéssel látjuk el.

A berendezés fényrendszerét LED modul és Mean well tápegység alkotja, melyekre 3 év garanciát vállalunk. A világító doboz hálózati áramforrásról működtethető, beszelelése szakembert igényel!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésMart dibond világító doboz
Termékkód1244
Felhasználási területKültér, Beltér