Molino.hu Logo
FőoldalHírekARVAL Magyarország - reklámeszköz bérlés

ARVAL Magyarország - reklámeszköz bérlés

2023.06.26.

Partnerünket ezúttal reklámeszköz bérléssel segítettük. Béreltek tőlünk 1 db 4XT falat, világítással, 1 db Light up falat, és 1 db Világító Pop Up Pultot is.

ARVAL Magyarország - reklámeszköz bérlés

„AZ ÜZLET TÁRSASJÁTÉK. NE JÁTSZD EGYEDÜL!”

Ezzel a mottóval indult útjára az idei Business Fest a Millenárison.

A Business Fest csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy a szakmai tartalom átadása mellett ledöntsék az unalmas konferenciák szabta korlátokat, és teret engedjenek az érdekes eszmecseréknek és az inspiráló beszélgetéseknek. A Business Fest keretében kapott helyet az egyedülálló IT Fest és az év legnagyobb HR Fest eseménye is. 

Ez utóbbi egyik meghatározó kiállítója partnerünk, az ARVAL Magyarország volt, akik a céges autó bérlés mellett lehetőséget kínáltak megismerni az elektromobilitás különféle területeit és töltési megoldásait. Partnerünket ezúttal reklámeszköz bérléssel segítettük. Béreltek tőlünk 1 db 4XT falat, világítással, 1 db Light up falat, és 1 db Világító Pop Up Pultot is. Ezenkívül további bútorokkal színesítettük a megjelenést mint, asztalok, fotelek, bárszékek és szőnyegek. A reklámeszközök és a bútorok telepítésben és a bontásban értékesítő és dekoratőr kollégáink segédkeztek.

Arval rendezvényArval rendezvény(4 kép)

Miért költene reklámeszközre, ha bérelhet is?

A szakkiállítások, rendezvények nagyszerű lehetőséget kínálnak új érdeklődők felkutatására, márka népszerűsítésére, potenciális új partnerekkel való találkozásra. Egy jól megválasztott szakmai kiállítás kulcsfontosságú ahhoz, hogy sikereket érjen el, új vevőket szerezzen.

A kiállítási eszközök megvásárlása azonban befektetés.

Szerencsére a Molino Kft. segítségével professzionális minőségű kiállítási eszközöket bérelhet akár 1 napra is.  Legyen az háttérfal, strandzászló, roll up, megállítótábla, vagy világító doboz. A bérelhető eszközök listája folyamatosan bővül.

Mi nem csak bérbe adjuk az eszközöket! Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva a célnak legmegfelelőbb eszközöket javasoljuk. Igény esetén megtervezzük / optimalizáljuk grafikáit, amiket minőségi alapanyagokra nyomtatunk. Az eszközöket igény esetén kiszállítjuk és telepítjük a rendezvény helyszínére, tökéletesen beállítva az elérni kívánt célnak megfelelően.  A rendezvény végeztével a bérelt eszközöket elszállítjuk, az azokról leszerelt nyomatokat átadjuk. Igény esetén raktározni is tudjuk egy későbbi rendezvényen való újbóli felhasználásig.

Kollégáink örömmel tájékoztatják a részletekről!

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.