Molino.hu Logo
FőoldalHírekOdafigyelés és elkötelezettség

Odafigyelés és elkötelezettség

2024.04.17.

Intenzív időszakot tudhatunk magunk mögött. Nem csupán saját standunkra helyeztük a hangsúlyt, hanem számos kiállítót is kiszolgáltunk a Construmán.

Odafigyelés és elkötelezettség

Intenzív időszakot tudhatunk magunk mögött, hiszen a múlt heti Construma kiállításra való felkészülés teljes odafigyelést és elkötelezettséget igényelt részünkről. Nem csupán saját standunkra helyeztük a hangsúlyt, hanem számos kiállítót is kiszolgáltunk a rendezvényen. Az eseményre való felkészülés során 3XT falakkal, 2x2 méteres light box fallal, komplett dekorációs megoldásokkal, vinyl nyomatokkal láttuk el standjaikat. Emellett prospektusokat, névjegyeket és egyéb kiadványokat készítettünk partnereink számára, hogy maximálisan támogassuk őket a kiállításon való megjelenésben.

A kiállítás sikerét a partneri elégedettség is megerősíti, akik pozitív visszajelzéseikkel bizonyították, hogy munkánk eredményes volt. A részvételünknek köszönhetően nemcsak meglévő kapcsolatainkat erősítettük meg, hanem számos új potenciális üzleti partnerrel is találkoztunk.

A Molino Kft. mindig is elkötelezett volt az ügyfelek elégedettsége és a minőségi szolgáltatás iránt. A Construma kiállításra való felkészülés és részvételünk során is ezt a küldetést tartottuk szem előtt. Büszkén mondhatjuk, hogy elértük kitűzött céljainkat. 

Köszönjük partnereinknek a bizalmat, a támogatást, és várjuk a következő együttműködéseket, amelyek még sikeresebbé tehetik partnereink termékeit és szolgáltatásait.

Construma 2024Construma 2024(5 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.