Ismerd meg az anyagában színes műanyag kártyák sokoldalúságát és rendkívüli hasznosságát! Ezek a kártyák, melyek egy vagy két oldalon nyomtatottak, számos területen elengedhetetlenek, legyen szó beléptetési rendszerekről, törzsvásárlói vagy klubtagsági igazolványokról.

A műanyag alapanyagnak köszönhetően ezek a kártyák rendkívül ellenállóak és víztaszítóak, így akár gyakori használatnak is könnyedén ellenállnak. Az anyagában színes alapanyag különleges megjelenést kölcsönöz a kártyáknak, és lehetővé teszi, hogy azokon elhelyezett nyomatok még hangsúlyosabbak legyenek.

A kártyák több különböző színben is választható, hogy még inkább illeszkedjenek az adott célnak megfelelően. A kártyák standard mérete 85 mm x 54 mm, és fotóminőségben thermo-transfer eljárással nyomtatunk rájuk, így minden részlet élesen és tisztán jelenik meg rajtuk.

Emellett a kártyák felhasználásától függően rendelhetők dombornyomással, sorszámmal, QR kóddal, ovális vagy kerek lyukasztással is, hogy még inkább illeszkedjenek az adott felhasználási célhoz. Legyen szó rendezvényekről, konferenciákról vagy üzleti alkalmakról, ezek az anyagában színes műanyag kártyák minden körülmények között kiváló választást jelentenek!

Grafikai segédlet:

Plasztikkártya tervezési segédlet

Plasztikkártya grafikai leadási paraméterek:

A kártya fizikai mérete: 86 × 54 mm
A kártya kifutós mérete: 94 × 62 mm (Minden irányban 4-4 mm kifutó)
Margó: 3 mm
Felbontás és szín: 300 dpi / CMYK 8 bit, FOGRA 39

Formátum:

  • PDF – betűtípusokat és minden egyéb linket tartalmazzon az állomány, oldalanként külön fájlba mentve, nyomdai jelölések nélkül.
  • AI – betűtípusokat és minden egyéb linket tartalmazzon az állomány, oldalanként külön fájlba mentve, nyomdai jelölések nélkül.
  • TIFF – összeolvasztott rétegekkel mentve.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésAnyagában színes plasztikkártya nyomtatás
Termékkód1104
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül85 mm x 54 mm
Garancia időtartama1 év
Nyomtatási módszerThermo-transfer