Szó szerint teret hódít, akár már 1 db plakát is hatékony lehet, ha kifejezetten egy adott területen szeretnénk hirdetni. (Például: Kecskeméten állatorvosi rendelő nyílik.) A közterületi hirdetési felületek közül méltán a leghatékonyabb reklámeszköz. Közelről, távolról, kocsiból, a buszról vagy csak a zebra előtt állva is találkozunk az óriásplakáttal. Akaratlanul is megpillantjuk, egy jó kreatívra rácsodálkozunk. Színeket, márkákat azonosítunk anélkül, hogy kimondanánk hangosan.

Egy jó óriásplakát rövid, tömör üzenetet jelenít meg, vonzza a tekintetet, kapcsolatot teremt és információt közvetít, hatással van.

Tűnj ki a tömegből te is az óriásplakátok segítségével!

Látványos, egyedi megoldásokkal kiegészítve tökéletes részét képezi nagyobb kampányoknak, termékbevezetéseknek.

Az óriásplakát hirdetések legnagyobb előnye, hogy nem lehet kikapcsolni. A hét minden egyes napján 24 órában továbbítja az üzenetet. Nem agresszív, otthonunkban nem találkozunk vele, viszont útközben szinte lehetetlen kikerülni. Egy jól megfogalmazott rövid üzenetet és egy egyedi kreatívot azonnal tárol az agyunk. Ezt a hirdetési formát nem lehet bezárni, mint a laptopon egy felugró hirdetést vagy egyszerűen letiltani.

A megfelelően kiválasztott kép megragadja a tekintetet és ösztönöz a szöveg elolvasására is. Amikor szükséges, előhívjuk emlékeinkből a látottakat és máris értelmet nyer a plakátunk.

Optimális esetben minimum 1 hónap legyen a kampány időszak. Kihelyezés minden hónap 1-től vagy 16-tól lehetséges. A darabszám és a kampányidőszak növelésével kedvezményeket érhetünk el.

Többnyire papír alapú plakát kerül kihelyezésre. Hosszabb, tartós megjelenés esetén javasoljuk a kreatív molinóra vagy vinylre való nyomtatását, így elkerülhetőek az időjárás által okozott károk. A felületek egy része rendelkezik megvilágítással is. A produkciós díj (gyártási-, kihelyezési- és leszerelési költség) anyagonként eltérő, a színre és tartósságra garanciát vállalunk. Minden plakátot lehet aktualizálni felülragasztással.

Standard mérete 504x238 cm. A reklámtáblák főbb útvonalaknál, forgalmas útszakaszokon találhatóak és legtöbbjük az útra merőlegesen helyezkedik el, így biztosítva a jobb és minél hosszabb láthatóságot is. A kivitelezés határideje az elfogadott és/vagy a nyomtatás kész grafikától számított max. 8 munkanap.

MegnevezésÓriásplakát / Reklámtábla bérbeadás
TermékkódOP
TelepülésOrszágos
Reklámfelület mérete12 m2
Felhasználási területKültér
MájJúnJúlAugSzepOktNovDecJanFebMárÁpr